Kokemuksia

OULUX KOKEMUKSIA

Laura ja Markus Tuhkanen kertovat kokemuksiaan hankkimistaan Oulux ovista, joista he ovat olleet todella tyytyväisiä. Tyylikkäät, energiatehokkaat ja turvalliset Oulux ovet olivat nappivalinta.

 

 

Oulux ikkunat ja ovet oviremontti

”TALONI KOKI KAUNEUSLEIKKAUKSEN”

Marja-Leena Ekin kotiin toteutettiin Ouluxin oviremontti. Lopputuloksena on hyvät ja laadukkaat ovet, jotka ovat helppokäyttöiset ja kauniit. Marja-Leena suosii suomalaista tuotetta ja työtä, joten Oulux oli tähän luonnollinen valinta. Oulux olikin tuttu yritys jo vuosien takaa. Palvelu oli oikein hyvää, toimitus oli täsmällinen ja asennus sujui ripeästi. Marja-Leena toteaakin, että talo koki kauneusleikkauksen uusien ovien myötä. Myös yksi ikkuna vaihdettiin. ”Pidän ovista, käytöstä ja helppohoitoisuudesta” toteaa Marja-Leena uuden ja kauniin sisäänkäynnin edessä.

”OULUX OVIREMONTTI OLI NAPPIVALINTA”

Laura ja Markus Tuhkanen ovat olleet ovien laatuun todella tyytyväisiä. ”Ovet ovat todella tiiviit. Vanhoista ovista kun suurin piirtein tuuli sisään!” kertoo Markus. Turvallisuudentunne parani myös lukitusten myötä. Malleja oli paljon ja sopivan tyylinen ja -värinen ovi löytyikin helposti. ”Haluamme kannattaa kotimaista, joten Oulux oli myös siksi nappivalinta” kertoo Laura. Ovet saapuivat suunnitellusti ja ne vaihdettiin työpäivän aikana paikoilleen. Kaikki sujui Ouluxin kanssa hyvin!

 

Oulux ikkunat ja ovet oviremontti

Varaa ILMAINEN esittely ja kartoitetaan yhdessä ikkuna- ja ovi tarpeesi.

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Ouluxin markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@oulux.fi).”

    Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.