Ikkunaremontin hinta?
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Usein kysytyt kysymykset ikkunaremontista

1.  Miksi ikkunaremontti kannattaa toteuttaa?

Ikkunaremontti voi parantaa kotisi energiatehokkuutta, vähentää lämmityskustannuksia ja parantaa sisäilman laatua. Uudet ikkunat lisäävät myös asumismukavuutta ja voivat nostaa kodin arvoa.

2. Kuinka kauan ikkunaremontti kestää?

Ikkunaremontin kesto riippuu projektin laajuudesta ja ikkunamäärästä. Tyypillisesti ikkunaremontti kestää muutamasta päivästä viikkoon. Muutaman ikkunan vaihto voi onnistua yhdessä päivässä. Tarkka aikataulu määritellään remontin suunnitteluvaiheessa.

3. Miten ikkunaremontin suunnittelu etenee?

Ikkunaremontti alkaa kartoituskäynnillä, jossa asiantuntijamme arvioi nykyiset ikkunat ja keskustelee kanssasi tarpeistasi ja toiveistasi. Tämän jälkeen laadimme suunnitelman ja tarjouksen, jonka pohjalta voit tehdä päätöksen remontin aloittamisesta.

4. Tarjoatteko ilmaisen kartoituskäynnin?

Kyllä, tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, jossa asiantuntijamme arvioi nykyiset ikkunasi ja antaa suosituksia parhaista ratkaisuista. Kartoituskäynnin aikana voit myös esittää kysymyksiä ja saada lisätietoa ikkunaremontin vaiheista.

5. Kuinka valitsen oikeat ikkunat kotiini?

Valinnassa kannattaa ottaa huomioon kodin tyyli, ikkunan käyttötarkoitus, energiatehokkuus ja ääneneristys. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivat ikkunat.

6. Voinko saada ikkunat ja ovet erikoismitoilla?

Kyllä, tarjoamme räätälöityjä ikkunoita ja ovia, jotka voidaan valmistaa juuri sinun kotisi mittojen ja tyylin mukaan. Voimme toteuttaa erikokoisia ja -muotoisia ikkunoita sekä erilaisia väri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja.

7. Kuinka ikkunaremontti vaikuttaa asumiseeni?

Ikkunaremontin aikana voi olla hieman melua ja pölyä, mutta pyrimme minimoimaan häiriöt niin paljon kuin mahdollista. Kauppiaamme työskentelevät tehokkaasti ja siististi, jotta remontti sujuu mahdollisimman joustavasti.

8. Tarjoatteko rahoitusvaihtoehtoja ikkunaremontille?

Kyllä, kauppiaidemme kautta voimme tarjota joustavan rahoitusvaihtoehdon, joka auttaa jakamaan remontin kustannukset pidemmälle ajanjaksolle. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa rahoitusmahdollisuudesta.

9. Mitä takuita annatte ikkunoille ja oville?

Kaikilla ikkunoillamme ja ovillamme on kattavat takuut. Esimerkiksi ikkunoillamme on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja HDF-rakenteisilla tuplatiivisteovilla 15 vuoden suoranapysymistakuu. Tarkemmat tiedot takuista löydät tuotteiden mukana toimitettavista takuuehdoista.

10. Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta vaihtelee monien tekijöiden mukaan. Tässä muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat kokonaiskustannuksiin.

  1. Ikkunoiden määrä ja koko

Suurempi määrä ja suuremmat ikkunat tarkoittavat yleensä korkeampia kustannuksia.

  1. Asennustyön laajuus

Asennustyön hintaan vaikuttavat monet seikat, kuten esimerkiksi se, että joudutaanko kohteella tekemään lisätöitä, kuten aukon suurennusta tai ylimääräistä eristystä.

  1. Tuotteiden varustelu ja erikoistoiveet

Paras tapa saada tarkka hinta-arvio ikkuna- ja oviremontille on tilata ilmainen kartoituskäynti. Kauppiaamme tulevat paikan päälle arvioimaan tarpeesi ja toiveesi, minkä jälkeen saat yksityiskohtaisen tarjouksen remontista.

Tässä muutamia esimerkkejä toteutuneista ikkuna- ja oviremonteista:

  • 4 ikkunaa ja 2 ovea asennettuna: 5700 – 8400 €
  • 8 ikkunaa, asennettuna: 6200– 9200 €
  • 13 ikkunaa ja 3 ovea asennettuna: 12 000 – 18500 €
  • 12 ikkunaa, 3 ovea, lisävarusteita sekä avainpesät, asennettuna: 12 500 – 18 900 €

Voit tilata ikkunaremontin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Asiantuntijamme auttavat Sinua suunnittelusta toteutukseen.

Toivottavasti nämä vastaukset auttavat sinua ymmärtämään paremmin ikkunaremontin prosessia. Jos sinulla on muita kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!