Tervetuloa Ouluxin ikkuna- ja oviremonttipalveluiden kotisivuille!
Ikkunaremontti

Kun annat ammattilaisen hoitaa, on elämäsi vaivattomampaa.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.
Paikallisilta kauppiailtamme saat laadukkaat kotimaiset Oulux ovet ja ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun. Tilaamalla Ouluxin tuotteet asennettuna, tuet samalla myös paikallista yrittäjää.
Ouluxin valikoimasta löydät tarpeitasi vastaavat ovet ja ikkunat. Oven ja ikkunanvaihto tapahtuu avaimet käteen periaatteella. Asukkaan ei tarvitse lähteä remontin ajaksi pois kotoa. Oulux-kauppiaat myös huolehtivat vanhojen tuotteiden kierrätyksen sekä kohteen siivoamisen. Ovi ja ikkuna on tärkeä asentaa laadukkaasti, jotta ne toimivat oikein. Muun muassa saranoiden säätäminen on yksi keskeinen osa laadukasta asennusta. Asennuksessa huolehdimme myös siitä, että karmin ja ulkoseinän väliin tulee riittävästi eristettä. Työ viimeistellään aina sisäpuolen listoituksella ja ulkopuolen vuorilaudoituksella ja vesipellityksellä.

PYYDÄ TARJOUS

Miksi ikkuna- ja oviremontti kannattaa toteuttaa?

1) Energiatehokkuus ja säästöt
Vanhojen ikkunoiden ja ovien uusiminen energiatehokkailla vaihtoehdoilla voi merkittävästi vähentää lämmityskustannuksia. Hyvin eristetyt ikkunat ja ovet estävät lämpöhukan, mikä tarkoittaa pienempiä energiakuluja ja ympäristöystävällisempää kotia.

Kotimaiset ikkunat Ouluxilta

2) Parantunut asuinmukavuus
Laadukkaat ikkunat ja ovet parantavat kodin äänieristystä ja vähentävät ulkoa tulevaa melua. Tämä lisää kodin mukavuutta ja rauhallisuutta. Lisäksi tiiviit ikkunat ja ovet estävät vedon, mikä tekee sisäilmasta tasaisemman ja miellyttävämmän.

Ovi- ja ikkunaremontit Ouluxilta

3) Kiinteistön arvonnousu
Ikkuna- ja oviremontti on yksi parhaista tavoista lisätä kotisi arvoa. Modernit, hyvin suunnitellut ikkunat ja ovet parantavat talon ulkonäköä ja vetovoimaa, mikä voi olla ratkaisevaa, jos suunnittelet kodin myyntiä tulevaisuudessa.

Kotimaiset ulko-ovet Ouluxilta

4) Ympäristöystävällisyys
Energiatehokkaat ikkunat ja ovet vähentävät kodin hiilijalanjälkeä. Valitsemalla ympäristöystävällisiä materiaaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja, voit pienentää ympäristövaikutusta ja edistää kestävää kehitystä.

Oulux ikkunat

5) Kodille uusi ilme
Uudet ikkunat ja ovet antavat kodillesi uuden ilmeen. Laajasta valikoimastamme voit valita juuri sinun kotiisi sopivat ovet ja ikkunat.

PYYDÄ TARJOUS

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

Kotimaiset ulko-ovet Ouluxilta

TUTUSTU OULUXIN ASIAKASKOKEMUKSIIN

Laura ja Markus Tuhkanen ovat olleet ovien laatuun todella tyytyväisiä. ”Ovet ovat todella tiiviit. Vanhoista ovista kun suurin piirtein tuuli sisään!” kertoo Markus. Turvallisuudentunne parani myös lukitusten myötä. Malleja oli paljon ja sopivan tyylinen ja -värinen ovi löytyikin helposti. ”Haluamme kannattaa kotimaista, joten Oulux oli myös siksi nappivalinta” kertoo Laura. Ovet saapuivat suunnitellusti ja ne vaihdettiin työpäivän aikana paikoilleen. Kaikki sujui Ouluxin kanssa hyvin!

IKKUNA- JA OVIREMONTTI

Marja-Leena Ekin kotiin toteutettiin Ouluxin oviremontti. Lopputuloksena on hyvät ja laadukkaat ovet, jotka ovat helppokäyttöiset ja kauniit. Marja-Leena suosii suomalaista tuotetta ja työtä, joten Oulux oli tähän luonnollinen valinta. Oulux olikin tuttu yritys jo vuosien takaa. Palvelu oli oikein hyvää, toimitus oli täsmällinen ja asennus sujui ripeästi. Marja-Leena toteaakin, että talo koki kauneusleikkauksen uusien ovien myötä. Myös yksi ikkuna vaihdettiin. ”Pidän ovista, käytöstä ja helppohoitoisuudesta” toteaa Marja-Leena uuden ja kauniin sisäänkäynnin edessä.

TUTUSTU IKKUNOIHIMME

Oulux ikkunat ja ovet oviremontti

OULUX – IKKUNAREMONTIT PAIKKAKUNNITTAIN

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hanko, KirkkonummiPorvoo, Lohja, Vihti, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Kerava

Varsinais-Suomi:  Turku

Satakunta: Pori

Päijät-Häme: Lahti, Nastola, Hollola, Heinola

Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame, Laukaa

Etelä-Karjala: Lappeenranta, Imatra

Kymenlaakso: Kotka, Kouvola, Hamina

Pohjanmaa: Vaasa

Etelä-Pohjanmaa: Seinäjoki, Kurikka, Kauhava, Lapua

Pohjois-Pohjanmaa: Oulu, Ylivieska, Kempele, Kiiminki, Liminka, Tyrnävä, Raahe

Keski-Pohjanmaa: Kokkola

Kainuu: Kajaani, Vuokatti

Pohjois-Savo: Kuopio, Siilinjärvi, Leppävirta

Pohjois-Karjala: Joensuu, Kontiolahti

Pirkanmaa: Tampere