Oulux

HISTORIA. Ouluxin juuret ulottuvat 1900-luvun alkupuolelle. Puusepäntehtaalla Oulussa työskenteli jo tuolloin ammattitaitoisia puuseppiä ja kirvesmiehiä. Sukupolvelta toiselle siirtyneet puusepäntaidot sekä yli satavuotinen historia ovat näiden laadukkaiden ovien ja ikkunoiden salaisuus.

SUOMALAISUUS. Oulux on suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun. Oulux-ovilla ja -ikkunoilla on avainlippumerkki. Kotimainen tuote tai palvelu on eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta.

LAATU. Oulux-ovissa ja -ikkunoissa yhdistyvät parhaat materiaalit, huolella suunnitellut rakenteet ja viimeistelty ulkonäkö. Perinteinen puusepäntaito ja pitkä kokemus näkyy Ouluxin viimeistellyissä ikkunoissa ja ovissa. Lopputuloksena on ylittämätön laatu.

MALLISTO. Erittäin monipuolinen valikoima antaa rakentajalle tai remontoijalle runsaasti valinnanvaraa. Valikoimaan kuuluu yli sata ovimallia sekä monipuolinen valikoima ikkunoita, joten jokaiselle löytyy kodin tyyliin ja arkkitehtuuriin sopivat tuotteet.

ASIAKASPALVELU. Asiakas on meille tärkein. Me huolehdimme asiakkaasta ensi kohtaamisesta loppuun asti. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti yhteydenottoihin ja hoitaa asiat aina ammattitaidolla.