Asiakaskokemuksia
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Ikkuna ja oviremontti vaivattomasti Ouluxilta

Asiakas on meille aina tärkein, siksi panostamme Ouluxilla laatuun. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin ja kommenteihin Oulux-tuotteista.

Tuhkasen perheen oviremontti

Tyylikkäät, energiatehokkaat ja turvalliset Oulux ovet olivat nappivalinta

Laura ja Markus Tuhkanen kertovat kokemuksiaan hankkimistaan Oulux ovista, joista he ovat olleet todella tyytyväisiä. Tyylikkäät, energiatehokkaat ja turvalliset Oulux ovet olivat nappivalinta.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Mitä asiakkaat ovat mieltä?

Marja-Leena Ekin kotiin toteutettiin Ouluxin oviremontti. Lopputuloksena on hyvät ja laadukkaat ovet, jotka ovat helppokäyttöiset ja kauniit. Marja-Leena suosii suomalaista tuotetta ja työtä, joten Oulux oli tähän luonnollinen valinta. Oulux olikin tuttu yritys jo vuosien takaa. Palvelu oli oikein hyvää, toimitus oli täsmällinen ja asennus sujui ripeästi. Marja-Leena toteaakin, että talo koki kauneusleikkauksen uusien ovien myötä. Myös yksi ikkuna vaihdettiin. ”Pidän ovista, käytöstä ja helppohoitoisuudesta” toteaa Marja-Leena uuden ja kauniin sisäänkäynnin edessä.

Oulux ikkunat ja ovet oviremontti

Marja-Leena

Laura ja Markus Tuhkanen ovat olleet ovien laatuun todella tyytyväisiä. ”Ovet ovat todella tiiviit. Vanhoista ovista kun suurin piirtein tuuli sisään!” kertoo Markus. Turvallisuudentunne parani myös lukitusten myötä. Malleja oli paljon ja sopivan tyylinen ja -värinen ovi löytyikin helposti. ”Haluamme kannattaa kotimaista, joten Oulux oli myös siksi nappivalinta” kertoo Laura. Ovet saapuivat suunnitellusti ja ne vaihdettiin työpäivän aikana paikoilleen. Kaikki sujui Ouluxin kanssa hyvin!

Oulux ikkunat ja ovet oviremontti

Laura ja Markus Tuhkanen

PYYDÄ TARJOUS OULUX OVISTA JA IKKUNOISTA

Oulux tuotteet on tehty pohjoisiin olosuhteisiin, jossa materiaalilta vaaditaan paljon. Laajasta mallistostamme löydät sopivan oven tai ikkunan, kohteeseen kuin kohteeseen.

Miksi valita Oulux?

Oulux on kotimainen ovi- ja ikkunavalmistaja jolla on yli satavuotinen historia. Sukupolvelta toiselle siirtynyt käsityöosaaminen on Ouluxin ikkunoiden ja ulko-ovien laadun takana.

Oulux Ovet ja Ikkunat Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten ”Onhan siinä Avainlippu” -kampanjassa. Me tarjoamme asiakkaalle suomalaisen tuotteen. Siksi asiakas voi olla varma, että tuote on sekä eettisesti että ekologisesti valmistettu