Ikkunaremontti Kurikka
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Tervetuloa Ouluxin ikkuna- ja oviremonttipalveluiden kotisivuille. Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia ikkuna- ja oviremontteja Kurikassa ja lähialueilla. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi.

Paikallisilta kauppiailtamme saat laadukkaat kotimaiset Oulux ovet ja ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun.

Ouluxin valikoimasta löydät tarpeitasi vastaavat ovet ja ikkunat. Oven ja ikkunanvaihto tapahtuu avaimet käteen periaatteella. Asukkaan ei tarvitse lähteä remontin ajaksi pois kotoa. Oulux-kauppiaat myös huolehtivat vanhojen tuotteiden kierrätyksen sekä kohteen siivoamisen. Ovi ja ikkuna on tärkeä asentaa laadukkaasti, jotta ne toimivat oikein. Muun muassa saranoiden säätäminen on yksi keskeinen osa laadukasta asennusta. Asennuksessa huolehdimme myös siitä, että karmin ja ulkoseinän väliin tulee riittävästi eristettä. Työ viimeistellään aina sisäpuolen listoituksella ja ulkopuolen vuorilaudoituksella ja vesipellityksellä.

Kun annat ammattilaisen hoitaa, on elämäsi vaivattomampaa.

Etsi lähin Oulux-jälleenmyyjä

Kotimaiset ikkunat Ouluxilta

Ikkunaremontit kotimaiselta Ouluxilta

Miksi ikkuna- ja oviremontti kannattaa toteuttaa?

  • Energiatehokkuus ja säästöt

Vanhojen ikkunoiden ja ovien uusiminen energiatehokkailla vaihtoehdoilla voi merkittävästi vähentää lämmityskustannuksia. Hyvin eristetyt ikkunat ja ovet estävät lämpöhukan, mikä tarkoittaa pienempiä energiakuluja ja ympäristöystävällisempää kotia.

  • Parantunut asuinmukavuus

Laadukkaat ikkunat ja ovet parantavat kodin äänieristystä ja vähentävät ulkoa tulevaa melua. Tämä lisää kodin mukavuutta ja rauhallisuutta. Lisäksi tiiviit ikkunat ja ovet estävät vedon, mikä tekee sisäilmasta tasaisemman ja miellyttävämmän.

  • Kiinteistön arvonnousu

Ikkuna- ja oviremontti on yksi parhaista tavoista lisätä kotisi arvoa. Modernit, hyvin suunnitellut ikkunat ja ovet parantavat talon ulkonäköä ja vetovoimaa, mikä voi olla ratkaisevaa, jos suunnittelet kodin myyntiä tulevaisuudessa.

  • Ympäristöystävällisyys

Energiatehokkaat ikkunat ja ovet vähentävät kodin hiilijalanjälkeä. Valitsemalla ympäristöystävällisiä materiaaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja, voit pienentää ympäristövaikutusta ja edistää kestävää kehitystä.

  • Kodille uusi ilme

Uudet ikkunat ja ovet antavat kodillesi uuden ilmeen. Laajasta valikoimastamme voit valita juuri sinun kotiisi sopivat ovet ja ikkunat.

Pyydä tarjous